Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Wie ontwerpt nieuw logo bij de parochienaam?

Parochiaal Maldegem roept iedereen op om mee na te denken over het nieuw logo dat past bij “De Heilige Drie-Eenheid in Maldegem”, de naam van de nieuwe parochie Maldegem. Voorstellen kunnen tot 31 mei worden ingediend bij de parochieploeg. Er ligt voor de persoon die het nieuwe logo ontwerpt een prijs te wachten.

Iets later dan elders werden vorig jaar ook in Maldegem de vijf parochies onder een koepel samengebracht. Net voor kerstmis werd de nieuwe parochieploeg aangesteld en werd het licht op groen gezet voor de keuze van een naam voor de nieuwe grote parochie. Nadat iedereen zijn inbreng mocht doen werd er voor “Heilige Drie-Eenheid in Maldegem” gekozen.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Dat logo zal op alle documenten van de parochie komen.

Wedstrijd

Net als bij de keuze van de naam van de nieuwe parochie wil de parochieploeg ook iedereen laten mee nadenken over het nieuw logo. Daarom werd een wedstrijd uitgeschreven.

Iedereen kan tot 31 mei zijn ontwerp voor het nieuw logo sturen naar Parochie H. Drie-Eenheid in Maldegem, t.a.v. van de Parochieploeg, Deken de Fonteynestraat 3 – 9990 Maldegem.

De voorwaarden waaraan het nieuwe logo moet voldoen zijn terug te vinden op www.kerknet.be/organistatie/parochie-maldegem en kunnen opgevraagd worden bij de leden van de parochieploeg.

De parochieploeg zal de binnengekomen ontwerpen beoordelen en het nieuw logo kiezen. Wanneer en hoe de winnaar bekend wordt gemaakt is momenteel nog een coronageheim.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten