Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Werken in de Kallestraat en de Zandakkers

In het gedeelte van de Kallestraat tussen de Krommewege en de Verbranden Bos is momenteel geen gemotoriseerd verkeer toegelaten.

In het kader van het Strategisch Plan Afvalwater Maldegem krijgen De Verbranden Bos, een deel van de Kallestraat en de Zandakkers een nieuw rioleringsstelsel en een nieuw wegdek. Voor er aan die werken begonnen wordt krijgen de maatschappijen van de nutsvoorzieningen de tijd en gelegenheid om hun leidingen aan te passen.

Eerst werden de nutsleidingen in de Verbranden Bos aangepakt. Momenteel worden daar de werken afgerond en zijn de aanpassingswerken begonnen in de Kallestraat, tussen de ovotonde en de Verbranden Bos.

Aan het kruispunt van de Zandakkers met de Ringbaan en de Kallestraat is het even uitkijken. Er staan daar verschillende pijlen die omleiding aangeven.

In de laatste fase van de voorbereidende werken komen het deel van de Kallestraat vanaf de Verbranden Bos tot aan de woning met nummer 48 en de Zandakkers aan de beurt. Aan het kruispunt van de Zandakkers staan verschillende verkeersborden die momenteel voor enige verwarring kunnen zorgen.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten