Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Speelpleinwerkingen en kampen kunnen doorgaan

Nadat de Nationale Veiligheidsraad het licht op groen had gezet voor de organisatie van speelpleinwerkingen en kampen is Maldegem begonnen met zijn voorbereidingen.

De speelpleinwerking in Adegem, Kleit en Maldegem beginnen dit jaar op 6 juli. Omdat de kinderen dit jaar in bubbels moeten ondergebracht worden is vooraf inschrijven voor de speelpleinwerking verplicht.

Voor Adegem en Kleit kan dat via www.maldegem.be/webshop. Informatie over de speelpleinwerking en de inschrijvingen is te vinden op www.maldegem.be/speelplein.

Voor de organisatie van de speelpleinwerkingen in Adegem en Kleit zoekt de gemeente nog medewerkers. Wie belangstelling heeft verwijzen wij naar www.maldegem.be/vrijwilliger. Inschrijven als vrijwilliger kan via info@maldegem.be

Voor informatie over en inschrijving voor de speelpleinwerking in Maldegem, die door de vzw Oranje wordt georganiseerd, kan men terecht op https://vrijetijdspunt.com/speelplein-maldegem.

Kampen
In juli en augustus worden er ook verschillende kampen georganiseerd. Ook daarvoor kan nu al worden ingeschreven via www.maldegem.be/webshop.

In ieder kamp worden de deelnemers in groepen van maximum 45 personen ingedeeld. Inschrijven voor verschillende kampen in dezelfde periode is niet toegelaten. Ook deelnemen aan de speelpleinwerking en kampen in dezelfde periode is niet toegestaan.

Aan de ouders wordt gevraagd om daar rekening mee te houden bij de inschrijving van hun kinderen.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten