Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Speelpleinwerking bestolen

Tot hun grote verrassing stelden de verantwoordelijken van de speelpleinwerking op de Zandakkers woensdagmorgen vast dat hun twee witte shelters verdwenen waren. Wie haalt het in zijn hoofd om een speelpleinwerking – waar dagelijks een honderdtal kinderen zich onder begeleiding van monitoren komen uitleven – te bestelen?

Ook op de Zandakkers in Adegem draait de speelpleinwerking, ondanks de coronabeperkingen, op volle toeren. Omdat er enkele jaren tijdens een hittegolf geklaagd werd dat er op de speelweide te weinig plaatsen met schaduw was kocht de gemeente twee witte shelters aan. Die worden gebruikt om even aan de sterke zonnestralen te ontsnappen of bij een vertelmoment van een groep.

Hoewel we deze zomer nog geen echte hittegolf hebben meegemaakt werden de shelters de afgelopen weken toch goed gebruikt.

Auto
Groot was de verrassing van de verantwoordelijken van de speelpleinwerking toen ze woensdagmorgen bij hun aankomst op de Zandakkers de shelters niet meer op de speelweide zagen staan.

Om die shelters mee te nemen moet je zeker over een auto beschikken. Er wordt dan ook van uitgegaan dat zij die de shelters hebben meegenomen met de auto tot op de speelweide zijn gereden. De diefstal moet tussen dinsdag 18u30 en woensdagmorgen 6u30 gebeurd zijn.

Mensen die meer informatie kunnen geven over de verdwenen shelters kunnen steeds contact opnemen met de speelpleinwerking Adegem.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten