Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Schepencollege laat Algemeen Directeur evalueren

Omdat Algemeen Directeur Tijs Van Vynckt er volgens het Maldegemse schepencollege niet snel genoeg in slaagt om het personeelsbeleid van de gemeente te sturen in de richting zoals het schepencollege dat wil, schakelt dat schepencollege een extern bureau in om het werk van Algemeen Directeur Van Vynckt te evalueren.

Toen begin 2019 het schepencollege (Open VLD, N-VA en De Merlaan), geïnstalleerd werd, kondigde het aan dat er in Maldegem een nieuw beleid zou komen. Bij dat nieuwe beleid hoorde ook een nieuw, modern personeelsbeleid: wie goed werk levert moet beloond worden en iedereen moet gemotiveerd worden om in het nieuwe beleid mee te stappen, werd de stelregel.

Algemeen Directeur Van Vynckt kreeg de opdracht om het personeelsbeleid dat door het college was uitgestippeld uit te werken.

“Wij zijn nu anderhalf jaar verder en wij staan met onze vernieuwing niet waar we willen staan. Wij stellen ons vragen bij de aanpak van de Algemeen Directeur. Daarom hebben wij een extern bureau onder de arm genomen om een evaluatietraject naar het werk van de Algemeen Directeur op te starten. Dat evaluatietraject zal moeten aangeven waar de Algemeen Directeur zijn werking moet bijsturen.”

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten