Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Oud BJM-bestuur bakt pannenkoeken voor de Vierklaver en Kadoe

Toen BJM nog een Maldegemse basketbalploeg was, hield de ploeg jaarlijks een pannenkoekenslag. In één weekend werden honderden kilo’s pannenkoeken gebakken en verkocht.

De basketbalploeg is al enkele jaren gefusioneerd met Knesselare (BJM GELBAS). Het Oud BJM-bestuur heeft nu beslist om dit jaar een grote pannenkoekenslag te organiseren. De opbrengst van de pannenkoekenslag wordt geschonken aan De Vierklaver Adegem en Kadoe Maldegem.

Wie de actie wil steunen en genieten van pannenkoeken die op het oude BJM-recept worden gemaakt, kan die tot 16 februari bestellen. Een kilogram pannenkoeken kost 8 euro. Bestellen kan via pannenkoeken2020@hotmail.com of bij De Vierklaver (Lenen 7), Kadoe (Krommewege 44), Familie Vlaminck (Deisterweg 17 Adegem – 0478 75 05 36), of bij krantenhandel ’t Hoekje in Maldegem.

Betalen kan op rekening nummer BE58 1043 8359 9479 met vermelding van de naam en het gewenste aantal kilogram.  De pannenkoeken kunnen op 22 februari tussen 14 en 19 uur worden afgehaald bij de Vierklaver, Lenen 7 in Adegem.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten