Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Ook Adegem sloot zingend de Week van de Zorg af

Hoewel er weinig reclame voor werd gemaakt kwamen zondagmiddag ook in Adegem een tiental mensen samen om zingend hun waardering te tonen voor de Week van de Zorg

Vorige week was het de Week van de Zorg. Via verschillende kanalen werd erop gewezen hoe belangrijk het is om voor elkaar te zorgen en hoe belangrijk de mensen zijn die in de zorgsector werken.

Nadat we vorig jaar wekenlang iedere avond om 20 uur op verschillende plaatsen buiten kwamen om te applaudisseren voor de mensen die in de zorgsector werken, werd vorige week opgeroepen om zondagmiddag om 12 uur coronaveilig samen te komen om “Ik hou van u” van Noordkaap te zingen als eerbetoon aan de mensen uit de zorgsector.

Hoewel er niet zoveel ruchtbaarheid aan het initiatief werd gegeven kwamen zondagmiddag toch op verschillende plaatsen mensen samen om te zingen. In Adegem Dorp kwamen er vorig jaar op het applausmoment zoveel mensen samen dat het zelfs tijdelijk verboden werd.

Ook vorige week riepen de dames die vorig jaar samen met piper Diederik De Jaeger aan de wieg stonden van de applausmomenten in Adegem Dorp, op om zondagmiddag samen te zingen voor de zorg. Toen de klok in de kerktoren de twaalfde slag had geslagen begon de muziek te spelen en begonnen de aanwezigen “Ik hou van u” te zingen. Zij vonden het zo gezellig dat zij er een bisnummer aan toevoegden.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten