Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Maldegem start opnieuw “Broodnodig” en “Bezorgd” op

Omdat de coronacijfers steeds slechter worden heeft de regering de maatregelen om het coronavirus in te dijken nog verstrengd. De nieuwe lockdown is een feit. Wij moeten onze contacten tot het absolute minimum beperken.

“Die nieuwe maatregelen zullen het zwaarst wegen op de zwakste en eenzame inwoners en op de mensen die in quarantaine moeten blijven. Daarom hebben wij besloten om onze boodschappendienst “Broodnodig” en onze telefoondienst “Bezorgd” opnieuw te activeren”, legde burgemeester Bart Van Hulle (Open VLD) uit.

Kwetsbare, eenzame personen en mensen die in quarantaine moeten blijven kunnen een beroep doen op de gemeentelijke boodschappendienst. Zij kunnen tussen 8 en 12 uur en tussen 13u30 en 17 uur hun boodschappenlijst doorgeven op het nummer 0800 965 24 of via het e-mailadres broodnodig@maldegem.be.

Maldegemnaren die vragen hebben over het coronavirus en over de maatregelen ter bestrijding van het virus kunnen tijdens de kantooruren met datzelfde telefoonnummer contact opnemen. Zij kunnen hun vragen ook stellen via bezorgd@maldegem.be.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten