Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Lichtmis in de VBS De Papaver

In traditionele klederdracht beeldden de leerlingen van het eerste leerjaar van De Papaver het bijbelverhaal van Lichtmis uit.

Ook dit jaar hebben juffrouw Conny en juffrouw Christa van de VBS De Papaver met hun leerlingen van het eerste leerjaarjaar iets speciaals gemaakt van Lichtmis. De Sint-Adrianuskerk was volgelopen om er de kinderen van het eerste leerjaar het verhaal van Lichtmis te zien uitbeelden.

Pannenkoeken

Geen feest van Lichtmis zonder pannenkoeken! Om die te bakken konden de juffrouwen rekenen op de medewerking van de leerlingen van het 6de leerjaar en enkele vrijwilligers.

Er moesten vrijdagnamiddag veel pannenkoeken gebakken worden. Naast de leerlingen en leerkrachten waren er ook pannenkoeken voor de bewoners van de Pastorij.

Ook dit jaar werden de bewoners van De Pastorij door De Papaver bij Lichtmis betrokken: de bewoners lieten zich de pannenkoeken smaken.

Omdat ze tijdens het werfbezoek op de Oaze zo goed ontvangen waren brachten de leerlingen de mensen die vrijdag op de werf aan het werk waren ook een pannenkoek.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten