Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Landelijke Gilde Adegem organiseert kerstwandeling

Zaterdagmiddag stelde de Landelijke Gilde Adegem in de Kallestraat haar kerstwandeling voor.

Wie wandelend de mooiste plaatsen in Adegem wil ontdekken kan dat doen door deel te nemen aan de kerstwandeling die door de Landelijke Gilde Adegem wordt georganiseerd. Men kan vanaf 5 december wandelend op zoek gaan naar de antwoorden op de vragen die tijdens de wandeling over plaatsen en voorwerpen op de wandelroute worden gesteld.

Door de coronacrisis is het socio-culturele leven grotendeels stilgevallen. Gelukkig zijn er toch nog verenigingen die proberen om de mensen extra ontspanning te bieden. Een van die verenigingen is de Landelijke Gilde Adegem. Omdat er geen groepsevenementen mogen georganiseerd worden, heeft die organisatie een parcours van een wandelroute uitgestippeld die mensen alleen of met maximum 4 personen samen kunnen doen.

Naast het genieten van de prachtige streek krijgen de wandelaars ook de opdracht om tijdens hun wandeling het antwoord te vinden op vragen over plaatsen en voorwerpen die ze tegenkomen. Op de mensen die de meeste juiste antwoorden binnenbrengen liggen er prijzen (waardebonnen) te wachten.

Deelnemen
Iedereen kan aan de kerstwandeling van de Landelijke Gilde Adegem deelnemen. Inschrijven voor de wandeling kan door een mailtje te sturen naar landelijkegildeadegem@telenet.be of door persoonlijke aanmelding bij Bloemenboetiek Lieve in Adegem Dorp.

Het deelnemingsformulier, het parcours en de foto’s van de te ontdekken plaatsen worden per mail toegestuurd of in de brievenbus gedeponeerd. Leden betalen 3 €, voor niet-leden kost de wandeling 5 €. Dat bedrag kan gestort worden op het rekeningnummer BE10 0682 2261 2704 van Landelijke Gilde Adegem.

Met hun kerstwandeling wil de Landelijke Gilde Adegem haar leden laten zien dat hun organisatie zich niet lam laat leggen door het coronavirus. Het is voor de vereniging ook een gelegenheid om niet leden met de Landelijke Gilde kennis te laten maken.

In 2021 lid worden kost 14 €. Een mailtje naar de Landelijke Gilde Adegem of een seintje naar voorzitter Rik Vanden Berghe (0475 80 73 07) volstaat.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten