Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Gemeente stelde programma eindejaarsfestival voor

Omdat wij dit jaar de eindejaarsperiode op een andere manier dan gewoonlijk moeten doorbrengen en onze bewegingsruimte daarbij beperkt wordt heeft de gemeente met haar diensten en in samenwerking met VHMC een programma opgesteld met activiteiten die tussen 15 december en begin januari worden georganiseerd.

Het volledige programma is terug te vinden op de facebook-pagina van de gemeente en alle inwoners kregen ondertussen ook en folder in de brievenbus waarin de verschillende activiteiten worden aangekondigd.

Bij het opstellen van dat programma werd vooral gedacht aan de mensen die in deze periode nog mee dan anders te kampen hebben met eenzaamheid.

De stoep- en telefoongesprekken die door mensen van het OCMW met ouderen en eenzamen worden gevoerd zijn enkele van de blikvangers in het programma.

Er is ook de Kerst – in actie, een feestmaaltijd voor mensen die het minder goed hebben. Er zit ook veel muziek in het programma. Met het uitrollen van de rode loper geven de handelszaken extra kleur aan de eindejaarsperiode.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten