Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Geert Troch verliet VK Adegem

Na drie jaar de Adegemse jeugd te hebben geleid keert Geert Troch terug naar Maldegem.

Enkele jaren terug maakten de jeugdploegen van VK Adegem een moeilijke periode door.

Om de jeugdwerking opnieuw op de rit te krijgen kon voorzitter Gerard Van Landschoot Geert Troch overhalen om jeugdcoördinator te worden bij VK Adegem.

“Toen ik hier aankwam had de ploeg nog twee jeugdploegen, maar ook een bestuur dat het belang van een goede jeugdwerking inzag. Wij hebben de afgelopen jaren samen goed werk geleverd. VK Adegem heeft nu al 8 beloftevolle jeugdploegen. Ik hou alleen maar goede herinneringen over aan mijn verblijf bij Adegem.

Ik ben echter iemand die op het terrein moet staan om te schaven aan de technische kwaliteiten van de jonge voetballer. De contacten onderhouden met de ouders en wedstrijden organiseren is mijn ding niet. Ik ben niet geknipt om jeugdcoördinator te zijn. Daarom heb ik beslist om afscheid te nemen van VK Adegem”, vertelde Geert.

Niet afgepakt
Het is begrijpelijk dat men bij VK Adegem niet gelukkig is met het vertrek van Geert Troch. Dat Geert terugkeert naar KSK Maldegem viel bij veel Adegemse supporters niet in goede aarde. Omdat zij vinden dat KSK Geert heeft weggekaapt bij Adegem werd Kiran Van Landschoot, voorzitter van KSK, op de sociale media met alle zonden van Israël overladen.

“Wij hebben Geert niet weggekaapt bij Adegem. Dat wij ook in de periode dat Geert bij Adegem zat goede contacten onderhielden is toch normaal? Hij bracht het grootste deel van zijn sportieve loopbaan bij ons door. Het is pas nadat wij vernomen hadden dat hij zijn taak als jeugdcoördinator zou opgeven en dat er plannen waren dat hij naar West Vlaanderen zou trekken dat wij hem gezegd hebben dat er bij ons altijd plaats is voor iemand als Geert om onze jeugd technisch op te leiden”, reageerde de heer Van Landschoot.

Er werden de laatste weken verschillende ballonetjes opgelaten over mogelijke fusies. Wat er nu echter gebeurt, is zeker niet bevorderlijk voor fusiegesprekken.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten