Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Geen M-Bon in het corona herstelplan

Het Maldegemse schepencollege werkte aan een coronaherstelplan en had ook de oppositiepartijen opgeroepen om een eigen gefundeerd herstelplan in te dienen.

“Het was de bedoeling dat wij in een commissievergadering de verschillende voorstellen tegenover elkaar zouden afwegen om met een gezamenlijk plan naar buiten te komen.

Toen wij vaststelden dat een oppositiepartij haar herstelplan nog voor de commissievergadering op haar website had geplaatst, was voor ons de commissievergadering overbodig. Wij zullen in de nabije toekomst naar buiten komen met het herstelplan dat wij met het schepencollege hebben voorbereid.

Zonder in detail te treden kan ik nu al verzekeren dat er geen M-Bon komt voor iedere Maldegemnaar. Wij willen hulp bieden aan de mensen die dat het meest nodig hebben.

In vergelijking met vorig jaar zijn er nu al meer dan 70 mensen meer die om hulp aankloppen bij het OCMW. Die worden, net als jonge ondernemers die het door de crisis extra moeilijk krijgen, de eerste doelgroepen van ons herstelplan”, liet Burgemeester Van Hulle weten.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten