Adegems Nieuws
Gazette van Adegem - Gazedde van Oigem Pol Veirman

Een creme van een kerstconcert

Het gemengd Koor Canticorum, het koor van de VBS de Papaver en een Combo hebben hun publiek laten genieten van een prachtig kerstconcert.

De St. Adrianuskerk in Adegem liep vorige week zondag driemaal vol voor het driejaarlijkse kerstconcert dat er door het Gemengd Koor Canticorum onder de leiding van Jan Wauters, het koor van de VBS De Papaver en een combo werd gebracht.

De bijna negenhonderd mensen die op het kerstconcert afkwamen hebben ervan genoten.

In het eerste deel van het programma werden nummers gebracht die bij een deel van het publiek minder gekend waren maar die bijzonder mooi werden gebracht. Voor de klassieke kerstliederen moest het publiek wachten tot in het tweede deel van het programma.

De beide koren brachten apart enkele nummers waardoor het publiek kon horen dat ze allebei uit het goede muzikale hout gesneden zijn. In de nummers die ze samen brachten liep het zo perfect dat je bijna kon aannemen dat daar een enkel koor op het podium stond.

Aan het combo hadden de koren een ideale begeleiding. Het combo voelde perfect aan waar hij begeleider was en waar er ruimte was om zelf even op de voorgrond te treden.

Voor het publiek mocht het kerstconcert best wat langer hebben geduurd.

Deel dit artikel via :

Reacties gesloten